Omtale

 

DKR -NYT

 

Kærer lytter!

Du sidder nu med programmet for september og oktober. Jeg håber at der vil være et eller flere programmer du får gavn og glæde af at lytte til. Hvis der noget du savner at lytte til hører vi gerne fra dig og vi vil gerne hjælpe dig med at lave udsendelserne hvis du har lyst til at gøre det selv, men ikke ved hvordan.

DKR er nu i gang med at sende udsendelser på både FM og på hjemmesiden efter en god sommerferie.

Husk at du kan gå ind på DKRs hjemmeside og her klikke på ”Lyt til DKR” og hvis du gør det på en af sendedagene som er torsdag 18:00 – 20:00 fredag 18:00 – 21:00 og lørdag 9:00 – 14:00 vil du kunne høre hvad der bliver sendt på DKR lige nu.

Der er lavet en aftale mellem DILEM (Som er en interesse organisation som, repræsentere ca. 100 lokalradioer herunder DKR) og GRAMEX som gør at vi gerne må lægge udsendelser ud på hjemmesiden, så man som lytter kan gå ind og klikke på den udsendelse som man syntes lød spændende i programmet men som man ikke lige fik hørt på sendedagen. Desværre skal de udsendelser der lægges ind på hjemmesiden være fri for musik, hvilket betyder at en af teknikerne skal sidde og klippe musikken ud af udsendelserne før de kan lægges ud på hjemmesiden. Dette er et stort arbejde som vi ikke har kræfter til at løse med det antal teknikere vi er i dag.

Der er brug for mange til at lave lokalradio og når der er nogle der stopper er det svært at få fat i nye, til at hjælpe med de mange opgaver der er, ikke bare at lave udsendelser og være tekniker, men også rengøring af lokaler opgradering af pladearkivet og mange andre opgaver som bare ligger og venter på dig.     

Vi modtager gerne kirkeblade og blade fra de kirker og foreninger der ligger i omegnen af Holbæk hvor man kan høre DKRs udsendelser, vi får en del tilsendt men vil gerne fortælle nyt fra flere kirker og foreninger.

Hilsen Henrik

 

Medlemskonkurrencen!!! fortsætter!!! 

Bliv medlem af DKR - som støttemedlem - eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave. 

 

 "Go' morgen lørdag" 

En lille morgenhilsen til dig og mig. Lyt på DKR - hver lørdag kl. 09:00-09:15 

I september skal vi lytte til Dan Billeskov. 

I oktober måned er det Hanne Frederiksen, der bringer lytterne en morgenhilsen. 

 Kend din bibel 

På DKR hver torsdag kl. 19:00-19:15. Oplevelser med bibelen fortalt af skiftende personer. 

I september måned er det Hanne Thorsen og i oktober måned er det Dan Billeskov, vi på skift skal lytte til.

 "Din og min musik" - et ønskeprogram 

Send en musikhilsen til dine venner - det er gratis! Ring eller skriv til os inden torsdag kl. 12:00, så sender vi din hilsen med dit musikønske den følgende lørdag. Du kan også sende dit musikønske via Internettet på DKR's hjemmeside: www.d-kr.dk 

 Lytterkontakten 

Har du, som lytter til DKR, ris eller ros til vore programmer, har du gode ideer til nye programtyper, eller har du noget på hjerte, du gerne vil delagtiggøre andre i, så skriv til Lytterkontakten eller ring på 59 43 76 43.

 Medlemskonkurrencen!!! fortsætter!!!

Bliv medlem af DKR - som støttemedlem - eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave.  

 

Programmøde på DKR tirsdag d. 2/10 kl. 19.00, 2018 

Deadline til DKR-Nyt tirsdag d. 2/10 kl.19.00, 2018