Omtale

DKR har tekniske problemer og sender derfor ikke fredag d.23 og lørdag d.24/11. Hold øje med hjemmesiden om hvornår vi kommer i gang igen.

 

DKR -NYT

 

Kære lytter!

Du sidder nu med programmet for november og december. Jeg håber at der vil være et eller flere programmer du får gavn og glæde af at lytte til. Hvis der er noget du savner at lytte til, hører vi gerne fra dig, og vil gerne hjælpe dig med at lave udsendelsen, hvis du har lyst til at lave den selv men ikke ved hvordan.

Du undrede dig måske over det format som DKRs programblad udkom i gældende for september & oktober. Det skyldtes sygdom og manglende hænder til at skrive det ind i det programformat som trykkeriet ønskede. Vi har nu haft en samtale med 3 trykkerier og har valgt det vi føler er det rette for os, og som kan levere programmet i det velkendte format, ændringer kan forekomme, men som udgangspunkt vil det ligne sig selv.

Har du lyst til at være med i et godt radiofællesskab, hører vi gerne fra dig - du kan melde dig ved at ringe på 59 43 76 43 eller send en mail til denkristneradio@hotmail.com.

Der er brug for mange til at lave udsendelser, der kan omhandle noget, der foregår i lokalområdet, fx udstillinger, foredrag eller bibelfortællinger eller samtaler med spændende personer, der har relationer til Holbæk og omegn.

Husk at vi gerne modtager kirkeblade og blade fra kirker og foreninger.

Glædelig jul og god nytår ønskes du og din familie af DKR

Hilsen Henrik

 

Medlemskonkurrencen!!! fortsætter!!! 

Bliv medlem af DKR - som støttemedlem - eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave. 

 

 "Go' morgen lørdag" 

En lille morgenhilsen til dig og mig. Lyt på DKR - hver lørdag kl. 09:00-09:15 

I november er det Inge-Lise Særkjær, der bringer en morgenhilsen med ord fra Bente Christa Hansens blog "Denne dag er muligheden"

I december måned er der ikke Go'morgen lørdag, men i stedet Julekalender, som i år er "Rejsen til Betlehem" skrevet af Kirsten Holst og fortalt af Ove Sprogøe. 

 Kend din bibel 

På DKR hver torsdag kl. 19:00-19:15. Oplevelser med bibelen fortalt af skiftende personer. 

I november måned er det Dan Billeskov og i december  er det Hanne Thorsen, vi  skal lytte til.

 "Din og min musik" - et ønskeprogram 

Send en musikhilsen til dine venner - det er gratis! Ring eller skriv til os inden torsdag kl. 12:00, så sender vi din hilsen med dit musikønske den følgende lørdag. Du kan også sende dit musikønske via Internettet på DKR's hjemmeside: www.d-kr.dk 

 Lytterkontakten 

Har du, som lytter til DKR, ris eller ros til vore programmer, har du gode ideer til nye programtyper, eller har du noget på hjerte, du gerne vil delagtiggøre andre i, så skriv til Lytterkontakten eller ring på 59 43 76 43.

 Medlemskonkurrencen!!! fortsætter!!!

Bliv medlem af DKR - som støttemedlem - eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave.  

 

Programmøde på DKR tirsdag d. 27/11-18 kl.19.00

Deadline til DKR-Nyt tirsdag d. 27/11-18 kl.19.00