Omtale

 Kære lytter

Jeg håber du finder noget, du synes om at lytte til på frekvensen 104,7 MHz eller via vores hjemmeside www.d-kr.dk.
Vi har lagt program for juni, juli og august og da der er blevet givet tilladelse til at bruge genudsendelser, har vi lagt en del af disse ind i programmet. Så må vi se, hvor længe denne mulighed er åben.
DKR holder normalt ferie lukket i juli men ikke i år. Der er fundet udsendelser sådan at vi også kan sende torsdag, fredag og lørdag i juli måned, men det forudsætter, at muligheden for at benytte sig af genudsendelser, stadig er gældende i juli. Programmet for torsdag og fredag i juli måned, bliver senere lagt ind her på hjemmesiden. 
Vi hører gerne fra dig:
Hvis der er nogle programtyper du savner, eller du måske gerne selv vil lave den type udsendelser du savner.
Hvis du har et musikønske til Din og min musik - et program, som sendes om lørdagen. Vi vil gerne have musikønsket om torsdagen enten på mail eller tlf.
Hvis din forening eller kirke har et arrangement som I gerne vil have bekendtgjort i Dkr, modtager vi også gerne relevante oplysninger - læg gerne en informationsseddel i vores postkasse eller send en mail til denkristneradio@hotmail.com .
Vi mangler stadig personer til at lave udsendelser og sidde ved teknikken - så hold dig ikke tilbage, men kontakt os på 59 43 76 43 eller brug mailen denkristneradio@hotmail.com og byd ind med det, du kunne tænke dig at hjælpe med - du vil selvfølgelig blive oplært og du står ikke alene, før du føler dig sikker på det, du gerne vil lave.
Gaver og kontingent kan indbetales på kontonummer Nordea 1726 5305-800-130.
På forhånd tak.
 
 

Tilbage er så kun at ønske dig og din familie en god sommer

Hilsen Henrik

 

 

ANG. GENUDSENDELSER FRA KULTURMINISTERIET 31/3 2020:

”Vi giver også en håndsrækning til de ikkekommercielle lokale radio- og tv-stationer ved at dispensere for kravet om, at de enkelte stationer er forpligtet til at skulle sende nyproduceret indhold hver uge for at modtage tilskud. At skulle producere og sende nyt indhold på frivillig basis er i sagens natur en udfordring, når borgerne i hele landet opfordres til at holde sig hjemme.”

   

"Go'morgen lørdag"
En lille morgenhilsen til dig og mig.
Lyt på DKR - hver lørdag kl.9.00-9.15.
I maj er det Hanne Frederiksen, der lørdag kl.9.00 bringer en morgenhilsen. I juni er det Hanne Thorsen - I juli er der genudsendelser med forskellige personer - og i august er det Henrik Dam, der står for Go'morgen lørdag.

"Kend din Bibel"
hver torsdag kl.19.00-19.15
.
Oplevelser med Bibelen fortalt af skiftende personer.
I maj, juni og august er det Dan Billeskov vi skal lytte til.

"Din og min musik"
Ønskeprogrammet lørdag kl.11.00-12.00

Send en musikhilsen til dine venner – det er gratis!

Ring eller skriv til os inden torsdag kl.12.00, så sender vi din hilsen med dit musikønske den følgende lørdag.
Du kan også sende dit musikønske via DKR's hjemmeside www.d-kr.dk

 

Lytterkontakten

Har du, som lytter til DKR, ris eller ros til vore programmer – har du gode ideer til nye programtyper, eller har du noget på hjerte som du gerne vil delagtiggøre andre i, så skriv til os til denkristneradio@hotmail.com eller ring på 59 43 76 43.

 

Medlemskonkurrence 

Bliv medlem af DKR – som støttemedlem – eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave.

 

Programmøde på DKR mandag d. 3/8 kl. 19.00

Deadline til programmet er mandag d. 3/8 kl.19.00