Omtale

DKR -NYT

 

Kære lytter! 

Du sidder nu med programmet for april og maj. Jeg håber at der vil være et eller flere af programmer du får gavn og glæde af at lytte til. Hvis der er noget du savner at lytte til hører vi gerne fra dig og vi vil gerne hjælpe dig med at lave udsendelserne hvis du har lyst til at gøre det selv, men ikke ved hvordan.

Gældende for alle ikke kommercielle lokalradioer er at hvis der bliver sendt udsendelser på et andet sprog end de nordiske - engelsk og tyske, skal der på forlangende indsendes en oversættelse på dansk af udsendelsen til slots og kultur styrelsen.

Den 26/2 blev DKRs generalforsamling afholdt. Under formandens beretning blev der orienteret om at der mangler personer på alle poster (producenter, studieværter, teknik) og hvad kan der gøres for at vi bliver flere til at varetage disse opgaver. Dette har været en fast efterspørgsel i flere år, så svaret og løsningen er ikke fundet endnu.

Men det kan mærkes at vi ikke er mange til at løfte den tunge opgave med at få produceret udsendelser så vi kan sende de 10 timer om ugen vi gør, og jeg og flere ville gerne sende om onsdagen igen, men igen vi mangler dig til at være med i fællesskabet.

Vi kan blive tvunget af omstændighederne til at skære ned i sendetiden, hvilket er det sidste jeg har lyst til, men vi kan heller ikke blive ved med at presse de få - for at få udsendelser til at dække sendetiden.

Der har været problemer med at der opstod huller i lyden når DKR sendte, derfor er der indkøbt og installeret noget teknisk udstyr, som virker bedre end den løsning vi havde før. I den forbindelse er der også sat et tænd – sluk ur på ude ved senderen, som skifter fra den ene radio til den anden, når vi skal sende. Der mangler vi lige at få uret stillet så det går præcist. Desværre er det ca. 40 sekunder bagefter. Der er aftalt hvem der skal gøre det og som ved alt frivilligt arbejde, skal denne person lige finde tiden til at løse opgaven.

 

Hilsen Henrik

 

Kunne du tænke dig at lægge nogle timer af din tid hos os på

DKR-din nærradio, så ring til os på 59 43 76 43 eller mail til

denkristneradio@hotmail.com 

 

 

Stil ind og lyt på DKR - 104,7 MHz

 

Lø.7/4, & 28/4, 5/5 & 12/5 Musik ved de UNGE TALENTER.

Lø. 7/4 "Martha & Mariatid - hvad er vigtigt for dig.

Lø. 7/4 "Alle mennesker har en historie - et ungt menneske fortæller.

Lø.14/4 & 26/5 kl. 10:05:Oplæsning og fortælling af forfatter & præst Knud Rønne-Hansen v/John Engom.

Fre. 20/4 Vi spiller John Mogensen.

Fre. 4/5 Vi fejrer Kylie Minogue 50 år..

Fre. 11/5 "Kend din by - Holbæk i gamle dage.

Lø. 12/5 "Tør jeg sige far til Gud".

Lø. 12/5 Magasinprogram m/Peter Halldorff v/F. Basnov.

Lø.19/5 Pinsen i ord og toner.

Lø.19/5 Det levende ord (Pinsen) v/John Engon.

 

Medlemskonkurrencen!!! fortsætter!!!

Bliv medlem af DKR - som støttemedlem - eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave.

 

 "Go' morgen lørdag"

En lille morgenhilsen til dig og mig. Lyt på DKR - hver lørdag kl. 09:00-09:15. 

I april skal vi lytte til Bentes blog som sendes af Inge-Lise Særkjær.

I maj måned er det Tonny Christiansen, der bringer lytterne en morgenhilsen.

 

"Martha- og Mariatid - hvad er vigtigt for dig?" og "tør jeg sige far til Gud?" er to udsendelser, hvor Bente Hansen og Jan Kjøller snakker sammen om emner, som vi selv synes er vigtige. Der er ingen konklusioner, men det er godt, bare at tale sammen.

 

"Alle mennesker har en historie - et ungt menneske fortæller". En 22-årig mand fortæller til avisen "Hjemløs" om en hård opvækst og om at være mønsterbryder. En fortælling om, at en lille håndsrækning fra et andet menneske kan gøre en stor forskel.

Kend din bibel

På DKR hver torsdagkl. 19:00-19:15. Oplevelser med bibelen fortalt af skiftende personer.

I april og maj måned er det Karen Tassing og Dan Billeskov, vi på skift skal lytte til.  

"Din og min musik" - et ønskeprogram

Send en musikhilsen til dine venner - det er gratis! Ring eller skriv til os inden torsdag kl. 12:00, så sender vi din hilsen med dit musikønske den følgende lørdag. Du kan også sende dit musikønske via Internettet på DKR's hjemmeside: www.d-kr.dk. 

Lytterkontakten

Har du, som lytter til DKR, ris eller ros til vore programmer, har du gode ideer til nye programtyper, eller har du noget på hjerte, du gerne vil delagtiggøre andre i, så skriv til Lytterkontakten eller ring på 59 43 76 43.

Programmøde på DKR tirsdag d.8/5 kl.19.00

Deadline tirsdag d.8/5 kl.19.00