Omtale

 

 

Kære lyttere 

Vi har nu overstået en god lang og varm sommer, hvor vi fik lov til af Slots- og Kulturstyrelsen at sende genudsendelser. Dette har vi stor grad gjort brug af her på DKR i juli måned jeg håber at det har været til gavn og glæde for jer der har fundet DKR enten på DKR’s hjemmeside eller på FM.

 

DKR har brug for din hjælp 

Vi oplever at vores trofaste producenter får andre opgaver i deres arbejdsliv eller får lyst til at gøre noget andet eller bliver ramt af sygdom som gør at de for en periode stopper med at lave radio. Dette har vi stor forståelse for her på DKR, men disse ophold gør så at andre må påtage sig at lave flere udsendelser for at få udfyldt sendetiden med (helst) nyproducerede udsendelser hvilket efterlader andre opgaver som burde laves her og nu men som bliver lagt over i bunker med ikke løste opgaver fordi man nu bruger tiden på at lave udsendelser i stedet for at ordne mere praktiske opgaver.

 

Hvad laver en studievært? 

Hos DKR er det især om lørdagen fra 9:00 – 10:05 der er opgaver for studieværten 

Om lørdagen kl. 9:00 er du den der byder velkommen til DKR, fortæller hvordan man kan komme i kontakt med os - hvor kan man lytte til dagens program og hvad sender vi i dag fra 9:00 – 14:00 

9:15 Er der en udsendelse hvor du læser bibelteksten til om søndagen og fortæller hvem der gør tjeneste i de forskellige kirker indimellem spilles der noget musik du har valgt. 

9:35 Er der en udsendelse som omhandler hvad der sker i vores sendeområde af udstillinger, musik, og foredrag m.m. i den næste uge også her spilles der musik du har valgt. 

10:05 går næste udsendelse i gang som en af vores producenter har lavet.

 

Hvad laver en producent?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med at lave udsendelser, skal du vide at de ikke behøver at være på 60 minutter de kan sagtens være på mindre, det afhænger helt af dig og valg af tema. 

En god indgangsvinkel vil være at prøve at lave en udsendelse på 15 – 30 minutter for at få fornemmelsen af hvad det kræver at lave en udsendelse, det kan være svært men vi hjælper og støtter gerne. 

Jeg håber at du finder noget du gerne vil lytte til her i september og oktober på DKR på FM 104,7 MHz eller på hjemmesiden www.d-kr.dk

  

Hilsen Henrik 

 

   

"Go'morgen lørdag"
En lille morgenhilsen til dig og mig.
Lyt på DKR - hver lørdag kl.9.00-9.15.
I september er det Hanne Thorsen, der lørdag kl.9.00 bringer en morgenhilsen. I juni er det Hanne Thorsen - I oktober er det Inge-Lise Særkjær, der læser op fra Bente Christa Hansens blog.

"Kend din Bibel"
hver torsdag kl.19.00-19.15
.
Oplevelser med Bibelen fortalt af skiftende personer.
I september og oktober er det Dan Billeskov vi skal lytte til.

"Din og min musik"
Ønskeprogrammet lørdag kl.11.00-12.00

Send en musikhilsen til dine venner – det er gratis!

Ring eller skriv til os inden torsdag kl.12.00, så sender vi din hilsen med dit musikønske den følgende lørdag.
Du kan også sende dit musikønske via DKR's hjemmeside www.d-kr.dk

 

Lytterkontakten

Har du, som lytter til DKR, ris eller ros til vore programmer – har du gode ideer til nye programtyper, eller har du noget på hjerte som du gerne vil delagtiggøre andre i, så skriv til os til denkristneradio@hotmail.com eller ring på 59 43 76 43.

 

Medlemskonkurrence 

Bliv medlem af DKR – som støttemedlem – eller skaf et nyt medlem, så deltager du automatisk i lodtrækningen om en gave.

 

Programmøde på DKR mandag d. 5/10 kl. 19.00

Deadline til programmet er mandag d. 5/10 kl.19.00